HUIDVERBETERING

JOUW PERSOONLIJKE SKINPLAN

Word jij graag elke behandeling compleet verrast? Ondergedompeld in de luxe wereld van Cenzaa? Wil je graag zichtbaar resultaat na een behandeling? Of juist ook echt een stukje ontspanning? Heb jij een specifieke huidwens en wil je graag samen met ons naar het hoogst haalbare resultaat toe werken? Dan is dit perfect voor jou.

Jij boekt jouw gewenste tijd in bij ons, afhankelijk van jouw huidwens en waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Een intensieve fruitzuurpeeling? Een bindweefselmassage? Een ontspanningsmassage?

Wij voegen al jouw gewenste skin elementen samen in een treatment en mixen dit met de bijbehorende technieken die passen in de geboekte tijd. Zo is elk bezoek uniek voor jou.

Heb jij een specifieke huidwens? Dan kunnen we samen met jou een persoonlijk skin plan maken. We brengen dan jouw wensen in kaart, stellen samen een plan op voor een aantal behandelingen en de juiste producten voor thuis. Zo werken we met een persoonlijk skin paspoort samen aan jouw droomhuid. 

45 MIN | €70,-

75 MIN | €115,-

Maak afspraak

HUIDVERBETERING

ACNE | €43,50

Tijdens deze behandeling kijken we samen waar de acne mogelijk vandaan komt en maken we een passend behandelplan. Door middel van een intensieve reiniging, fruitzuren, onzuiverheden verwijderen en ultieme hydratatie zorgen we er voor dat jouw huid zichtbaar zal verbeteren. 

* Deze behandeling kan vergoed worden door jouw zorgverzekeraar.

Maak afspraak